maandag 6 maart volle maan ceremonie in Santpoort-Noord

Deze maan zal ik de kracht in jezelf meenemen. Wat maakt dat jij stevig op de aarde staat? Wat kan je laten groeien of wil je kiemkracht geven om te laten groeien? Het wordt begeleidt met de drum in vorm van een sjamanistische / trancereis.

Wil je deze maanceremonie mee maken? meldt het dan op info@hetlichtbaken.nl of 0611244470 (berichtje met naam is voldoende)

wil je 10 euro gepast meenemen ajb (ps volgende volle maanceremonie zal 15 euro kosten, tenzij je geen of klein inkomen hebt) Volgende volle maan is 5-5 maar is onbekend of ik dan op vakantie ben. vrijdagavond 2-6 is er wel een volle maan ceremonie in Santpoort-Noord.

Dit bericht is geplaatst in het lichtbaken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *