ritueel healing en in balans brengen van het vrouwelijke en het mannelijke

Aanstaande vrijdag 19 december om 20.00 uur geef ik weer een ritueel. Dit keer heb ik ervaren dat er meer balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke in ons zelf mag komen. Hierbij vraag ik om healing(en). Het zal weer een soort sjamanistische meditatie worden. Waarbij ik je zal begeleiden met mijn stem en trommel.

Wil je meer informatie of aanmelden
e-mail: info@hetlichtbaken.nl
of spreek in: 06-11244470

15 euro per persoon

In Centrum de regenboogslang
Gebouw de Houthof
Claus Sluterweg 125 3e verdieping A
2012 WS Haarlem

harte groet,
Marielle Verschoor

www.deregenboogslang.net
www.hetlichtbaken.nl

Dit bericht is geplaatst in het lichtbaken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *