Even voorstellen.

Hallo ik ben Marielle.

Waarom het lichtbaken?
Mijn eigen ervaring is, dat als het even niet zo makkelijk gaat in je leven er kleine lichtpuntjes zijn.
Deze puntjes kunnen personen zijn. Zoals vrienden of mensen die je op therapeutische basis kunnen helpen. Je pad of je weg weer te vinden zodat je op eigen kracht weer verder gaat.
Ik hoop dus even dat kleine lichtpuntje te kunnen zijn in je leven.
Door mijn eigen ervaringen, maar ook door de ervaringen die ik heb opgedaan.
Mijn spirituele zoektocht heeft me hierheen gebracht.

Wat kan ik voor je doen of betekenen?
Mis je het gevoel van evenwicht of hebt het gevoel dat je van je pad af bent. Dat kan door heel veel gebeurtenissen in het leven. Soms verlies je een geliefd persoon en voel je je daarna niet meer de “oude”. Door soulretrieval (het stukje ziel dat je kwijt bent weer op te halen) en healingen voor jou en de overledenen zou je weer verder kunnen op je eigen pad. Dat gevoel van verlies kan op vele manieren zijn. Zoals een ongeluk. Ook het eindigen van een relatie kan dat gevoel geven.

Dit bericht is geplaatst in lichtbaken met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *