Moeder aarde wandeling met healing.

Tijdens de wandeling gaan we proberen te verbinden met moeder aarde. Kan je de liefde van moeder aarde voelen? We zoeken een plek op in de Kennemerduinen om te zitten of te liggen om een moeder aarde healing te ervaren.

Waar en waneer? Aanstaande Dinsdag 19 juni om 19.30 uur bij de ingang Heerenduinen in IJmuiden. Het is nog niet precies bekend hoe laat de wandeling eindigd. Dit is afhankelijk hoe lang de healing duurt. Maar uiterlijk 22.00 uur!

Wat mee te nemen? Eventueel wandelschoenen of schoenen waar je goed op kunt wandelen. Een kleed om  op te liggen of te zitten. Je kan plastic meenemen voor eronder. Warme deken, kleed of vest/trui voor tijdens en of na de healing. Je zit of ligt stil buiten. Eventueel wat te drinken of wat te eten.

Denk ook aan de teken….. Je kan eventueel je kleding er op aanpassen, zoals lange broek. En een tekenpincet neem ik mee. Na afloop van de wandeling nakijken of er geen teken zijn en verwijderen ivm ziekte van Lyme.

Heb je nog vragen of wil je wat weten neem contact op via de mail: info@hetlichtbaken.nl of 0255-536697.

Dit bericht is geplaatst in lichtbaken met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *