vrijdag 21-12-12, samen zijn en ritueel

Lieve mensen,

Er wordt zoveel geschreven over 21 december……. Er zijn op veel plekken bijeenkomsten. Deze gratis bijeenkomst is in de buitenlucht in het park Beeckesteijn in Velsen-Zuid op de plek waar elk jaar Beeckesteijnpop is. Of het veld er net naast. Van 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur.

Met ons allen gaan we proberen ons hart te openen voor de nieuwe energie, die stromen gaat of al stroomt. Iedereen is welkom. Ook de kinderen en dieren (honden). Het park is van natuurmonumenten en er lopen veel mensen met honden over het veld. Hoe komen we zelf in de nieuwe stroom, hoe kunnen we ons verbinden met de nieuwe energie? Het antwoord is in ons zelf….. Maar door ons open te stellen naar elkaar, zal het makkelijker gaan stromen. De verbinding, de liefde die zal gaan stromen, geeft kracht en moed om verder te gaan met ons leven.

Wat te doen of mee te nemen? Belangrijk is dat je iets meeneemt wat voor jou van waarde is, wat je laat stromen of waar liefde in is gestoken. Zoals bijvoorbeeld een zelfgemaakte kerstkaart of een mooie veer of een schelp met een verhaal. Dit geef je aan je aan iemand op het veld. Vertel je verhaal erbij of schrijf het er op. Als dat lukt. Het hoeft niet groot te zijn of veel geld te kosten. Het gaat enkel om het stromen van de energie of liefde.

Kleed je warm aan en neem regenkleding mee. Heb je een klapstoel/ campingstoeltje of meer en kan je die meenemen, graag. Zo is er voor meerdere mensen de mogelijkheid om te zitten.

Er zal begeleiding zijn van mij op de sjamanendrum. Heb je zelf een drum of een ratel, neem maar mee. Hoe meer mensen mee doen, hoe mooier de bijeenkomst zal worden. En hoe meer de energie zal stromen.

graag hoor ik of je mee wilt doen, (bij minder dan 5 mensen ga ik namelijk de duinen in, dat zal ik laten weten via email of per telefoon.)

hartelijke groetjes,

Marielle Verschoor (tel 06-11244470)

email:info@hetlichtbaken.nl

Dit bericht is geplaatst in het lichtbaken met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *