Oudjaar en “doden”herdenking

Oudjaar en “doden”herdenking

Vanuit het Christendom wordt vaak op oudjaarsavond in de kerk de doden herdacht. Sommige culturen eren ze de doden niet, maar de levenden. Ze gaan er van uit dat ook al heb je de laatste adem hier op aarde uitgeblazen er geen einde is. Zij “leven” ergens anders voort. Door met liefde aan deze personen te denken, kunnen zij verder met hun “leven”.

Iets extra’s kan je doen door te visualiseren dat je een kristal bij je hart hebt en eventueel bij je zesde chakra. Door dit kristal stuur je liefde en licht naar deze persoon. ALLEEN liefde en licht zonder andere gedachten. De andere gedachten laat je los voor je dit doet!

Op deze manier kun je dus de mensen die heen gegaan zijn herdenken.

 

Dit bericht is geplaatst in het lichtbaken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *