dank voor het mee doen in de energie!

Ik dank allen vanuit mijn hart….

Het was goed te merken dat vele mee deden, op verschillende plekken in Nederland. Het ritueel was intens en krachtig.

Ga pas nu beseffen wat er allemaal gaande is…
Moest nog de collectebus wegbrengen en het regent hard. Voel de koude stromende regen op mijn huid en dank dat ik hier op aarde ben met de bladeren en stammen van de bomen die glanzen in het licht van de lantaarnpaal. Dank dat ik kan voelen en mens ben.
En dat ik af en toe een ritueel mag doen samen met de spirits.

Ik hoop dat er liefde en licht mag stromen….
Voor alles wat leeft…..

Marielle

Dit bericht is geplaatst in het lichtbaken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *