Claim je recht als aardebewoner! vrijdag 11 december om 20.00 uur in Haarlem.

Claim je recht als aardebewoner / aardling.

Je recht om te leven hier op aarde!
Dat kan je op vele manieren opvatten.
Heb je het recht om vast te zitten in wat je voorouders voor je besloten hebben of wat je is opgelegd in opvoeding, thuis of op school?

Dit ritueel is dus een soort loslaten en vragen om je recht als aardebewoner. Je maakt gebruik van de aarde. Dankbaarheid is op zijn plaats. Maar je hebt ook het recht om hier te zijn, omdat je hier bent geboren. Je mag hier zijn. Welkom voelen en je hebt een aantal rechten.
En dat is niet oorlog voeren of honger lijden. wat je kan krijgen is voedsel van de aarde, spirituele ontwikkeling.

We zijn al heel lang de verbinding kwijt met moeder of vader aarde. De Echte verbinding. Een soort spirituele verbinding waar je mee geboren wordt. Deze wordt niet ontwikkeld en daardoor kan je soms je doel in dit leven niet vinden of kost het je veel tijd om deze te vinden.

In het ritueel vergeven we diegene voor ons in 7 generatie’s terug. We knippen de verbindingen door. Zodat we niet meer als marionetten in het systeem vast zitten.
Voor de verbindingen die zijn aangegaan op welke manier. We laten los. En zijn even in het niks, de leegte. We gaan van daaruit naar de plek op aarde, naar ons zelf. Vanuit het alles weten en verbonden zijn met al wat leeft. En vragen ons recht op om op aarde te mogen zijn wie we horen te zijn. Zonder alles wat er bij hoort en komt kijken.
Als je een goede verbinding tot stand brengt. Wat ik hoop goed te kunnen begeleiden, zal je als een (omgekeerde) sequoia boom voelen in de aarde! De kracht die daar uit voor komt kan je misschien wel je hele leven mee voort! Door telkens terug te denken aan het recht wat je hebt gekregen als aardebewoner!
Er komt ruimte voor liefde voor alles wat leeft….

Ik hoop tot aanstaande vrijdag 11 december om 20.00 uur in Haarlem Schalkwijk.

bij het centrum de Regenboogslang
In het oude VNU-gebouw (naast winkelcentrum schalkwijk)
Ceylonpoort 5 – 25,
2037 AA Haarlem
Er moet parkeergeld betaald worden op zaterdag.
Busstation zit t.ov. Het gebouw.

Voor meer informatie of aanmelding:
e-mail:info@hetlichtbaken.nl
of 06-11244470 graag inspreken, want ik hoor de telefoon vaak niet of deze staat op stil.

Het ritueel kan dingen los maken. Daarom zorg voor een rustige zaterdag, als dat mogelijk is. En drink voldoende water. Ik ben op bovenstaande mail en telefoonnummer te bereiken mocht het nodig zijn.

harte groet,
Marielle

ps als er vraag is naar een ritueel. Ik heb in de kerstvakantie (20-12 t/m 2-1) extra tijd voor bijvoorbeeld een voorouder ritueel. Geef aan waarom of waarvoor je een ritueel zou willen.
begin januari komt er een nieuwjaarsritueel, datum is nog niet bekend.

Dit bericht is geplaatst in het lichtbaken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *